Donează pentru linia întâi


Bitdefender împreună cu Banca Transilvania, eMag și Mobexpert lansează, în parteneriat, campania Donează pentru linia întâi, care își propune să susţină personalul din sistemul medical, armata, jandarmii și poliţiștii în lupta cu pandemia de coronavirus. Cele patru companii au donat cumulat 4 milioane de lei pentru achiziţia de echipamente medicale și de protecţie și s-au implicat în achiziţii, distribuţie și organizarea platformei de donaţii.

Până acum au fost contractate peste 40 de milioane de măști, mănuși, combinezoane și peste 2 milioane de măști FFP2. Produsele ajung săptămânal în ţară cu avioane cargo charter, inclusiv cu avioane TAROM transformate în cargo. 

Necesarul de produse este centralizat săptămânal de către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă în colaborare cu Ministerul Sănătăţii, iar pe baza acestui necesar se realizează distribuţia către cei din linia întâi: Spitale, DSP, Ambulanţă, SMURD, Armată, Poliţie, Jandarmerie. 


Donează pentru linia întâi


Sursa: https://www.bitdefender.ro/news/patru-mari-companii-romanesti-lanseaza-platforma-integrata-%E2%80%9Edoneaza-pentru-linia-intai%22-3826.html