Bârlad, Spitalul Municipal de Urgență Elena Beldiman


Localitatea: Bârlad , VASLUI

Spitalul Municipal de Urgenta “Elena Beldiman” Barlad, este institutia publica cu personalitate juridica, conform deciziei nr.400/1977 a Consiliului Popular Judetean Vaslui, care isi desfasoara activitatea pe plan local, in scopul realizarii politicilor si programelor nationale de sanatate publica, a activitatii de promovare a sanatatii si medicina preventiva, a monitorizarii starii de sanatate si organizarii statisticii de sanatate, precum si a planificarii si derularii investitiilor finantate de la bugetul de stat pentru sectorul de sanatate si de la fondul de asigurari sociale de sanatate.

Spitalul Municipal de Urgenta “Elena Beldiman” Barlad organizeaza, controleaza si finanteaza programele nationale de sanatate ce se deruleaza in teritoriul arondat in limita fondurilor acordate de Drectia de Sanatate Publica si Casa de Asigurari de Sanatate.

Spitalul Municipal de Urgenta “Elena Beldiman” Barlad, organizeaza si coordoneaza asistenta medicala in caz de calamitati, catastrofe si situatii deosebite.

Spitalul Municipal de Urgenta “Elena Beldiman” Barlad este un spital public general cu 784 paturi spitalizare continua si 47 paturi spitalizare de zi, cu 18 specialitati de baza.


Sursa: https://www.facebook.com/pg/spitalbarlad/about/?ref=page_internal