Giurgiu, Spitalul Județean de Urgență


Localitatea: Giurgiu , GIURGIU

Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu este cea mai importanta unitate sanitara a judetului Giurgiu asigurand asistenta medicala de specialitate la peste 280.000 de locuitori.

Spitalul se afla amplasat in sos. Bucuresti nr. 82 la intersectia cu b-dul Mihai Viteazul cu o pozitie semicentrala in municipiul Giurgiu ,situat la 60 km de Bucuresti si la 20km de orasul bulgar Russe pe cursul inferior al Dunarii.

Este singura unitate sanitara din judet care poate asigura managementul medical pluridisciplinar ,al cazurilor de mare complexitate.

Din punct de vedere matrimonial Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu are calitatea de administrator al bunurilor aflate in proprietatea C.J.Giurgiu ca reprezentant al statului-( in conformitate cu Hot.529 din 2 iunie 2010 pentru aprobarea mentinerii managementului asistentei medicale la autoritatile administratiei publice locale.)

Principala sursa de finantare este C.A.S Giurgiu pe baza contractului cadru in sistem D.R.G si plata serviciilor medicale.

    Exista si alte surse de finantare reprezentate de :
  • sume alocate de C.J.G
  • venituri din servicii la cerere
  • donatii si sponsorizari

Spitalul ofera servicii medicale in sectii clinice :pediatrie, nou-nascuti, interne, cardiologie, boli de nutritie, chirurgie, urologie, neurologie, ortopedie, obstetrica –ginecologie, anestezie –terapie intensiva,oftalmologie, otorinolaringologie, boli infectioase, psihiatrie,precum si in ambulatoriile de specialitate :pneumoftiziologie, oncologie, si ambulatorii corespondente sectiilor .

De asemenea spitalul ofera servicii paraclinice de radiologie si imagistica , anatomie patologica , laborator de analize medicale.\

Mai multe informatii pe site-ul spitalului...


Sursa: https://www.spitalgiurgiu.ro/index.php/home/prezentare