Pitești, Spitalul Județean de Urgență


Localitatea: Pitești , ARGES

Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti este cea mai mare si mai importanta unitate medicala din judetul Arges si este dedicat mentinerii sanatatii, demnitatii si calitatii vietii tuturor celor pe care ii serveste. 

Acest lucru se realizeaza prin tratamente medicale oferite cu profesionalism si eficienta si care contribuie la cresterea continua a performantei actului medical. 

Unitatea de primire urgente (UPU) recent modernizata, este dotata cu tehnica medicala de mare performanta conform celor mai inalte standarde medicale de prima interventie. 

Se asigura transportul medicalizat pentru: persoanele provenite din accidente grave aflate in pericol vital, pacienti aflati in stare critica in localitati mici sau izolate, pacienti critici carora nu li se poate acorda asistenta corespunzatoare cazurilor respective. 

Valorile sub semnul carora ne desfasuram activitatea in Spitalul Judetean de Urgenta Arges sunt: PROFESIONALISMUL CALITATEA SERVICIILOR COMUNICAREA Toate acestea pentru asigurarea sanatatii pacientilor nostri. 

Prin urmare , calitatea serviciilor corespunde standardelor internationale si alaturi de profesionalismul cadrelor medicale , constituie elementele esentiale cu care suntem pregatiti sa intampinam toate solicitarile medicale.


Sursa: https://www.sjupitesti.ro/index.php